Ecocid S 50 gr, dezinfectant

TRATAMENTE

Ecocid S 50 gr.

Ecocid S 50 gr.
  
Pret:10.00RON
In stoc
Aveti intrebari?
Pulbere hidrosolubila pentru dezinfectie.

Instructiuni de folosire:

Ecocid S este un dezinfectant universal foarte activ cu protectie sigura si eficienta impotriva tuturor virusurilor cunoscute.

De asemenea are actvitate bactericida si fungicida.

Datorita nivelului inalt de siguranta si spectrului larg al activitatii biocide, poate fi folosit in scopuri variate: institutii veterinare (cabinete, clinici si laboratoare); Ecocid S se foloseste pentru dezinfectia tuturor suprafetelor unde se impune distrugerea sigura si eficienta a tuturor virusurilor, bacteriilor gram pozitive si gram negative si a fungilor.

Acelasi efect se urmareste pentru echipament, containere, instrumentar etc.

Pentru facilitatile de adapostire a animalelor:
Ecocid S se utilizeaza pentru dezinfectia tuturor suprafetelor si echipamentelor aflate in spatiile destinate prepararii hranei, adaposturi, canise, custi pentru iepuri, voliere, custi, stupi sau alte spatii in care sunt adapostite animalele.

Alte suprafete:
Ecocid S se foloseste pentru dezinfectia vehiculelor, abatoarelor, suprafetelor si accesoriilor targurilor de animale, depozitelor si a incintelor de prelucrare a hranei, si pentru dezinfectia echipamentelor si suprafetelor din adaposturi.

Solutia de lucru Ecocid S se poate aplica prin pulverizare, vapori in suspensie (ceata), in bazine de dezinfectie sau in cadrul filtrelor de dezinfectie.

Pentru dezinfectarea suprafetelor su echipamentelor deja curatate, este suficienta prepararea unei solutii de lucru cu concentratia de 1% de Ecocid S.

Dizolvati continutul unui pachet de 50g in 5 litri apa.

Pentru dizolvarea mai rapida a substantelor, se recomanda utilizarea apei caldute.
Daca este necesara o cantitate mai mare de solutie, se dizolva continutul unui pachet de 1 kg la 100 litri apa.
 

Recomandam

Hranitor dreptunghiular de podisor, transparent, 2 litri
12.00RON
   
 

Clientii care au cumparat acest produs au mai comandat si:

Comentarii: